Sponsoraktie digitale klokken van start (04-01-06)

Afgelopen maandagavond is met het begin van het nieuwe damjaar ook de sponsoraktie voor 11 stuks digitale klokken van start gegaan. Om landelijk te kunnen spelen hebben we digitale klokken nodig vanwege de eisen die de KNDB stelt aan de arbitrage. Dus iedereen die een Schevenings bedrijf of een partikuliere Scheveningse sponsor weet mag via een speciale sponsorbrief een poging wagen om er eentje te scoren! De Sponsors betalen 100 euro. Als tegenprestatie zal een speciaal gegraveerd plaatje met de sponsornaam op de klok worden bevestigd, komt er een vermelding op onze web-site en zal tijdens onze toekomstige landeljke wedstrijden en evenementen een billboard zorgen voor de benodigde reclame.

Voorlopige tussenstand: per 02-02-06

klok 1 geschonken door K&R-Liften uit Schipluiden, Kurt Raats hartelijk bedankt!!

klok 2 geschonken door RSW-Architecten uit Rotterdam, Alexander de Ridder hartelijk bedankt!

klok 3 geschonken door Elektro-Four Bv uit Barendrecht, Henk Wesdijk hartelijk bedankt!

klok 4 geschonken door Poly Profiel BV uit Drachten, Leen Scheepmaker hartelijk bedankt!

klok 5 geschonken door iemand die graag anoniem wil blijven. Hartelijk bedankt!
klok 6 wie volgt?