Kraam op vlaggetjesdag weer goed bezocht (13-06-15)

Elk jaar staan we met een promotiekraam op vlaggetjesdag. Het is een mooie gelegenheid om de 150.000 tot 200.000 bezoekers kennis te laten maken met onze club en ons mooie damspel. Onze promotiekraam op vlaggetjesdag werd weer goed bezocht op afgelopen vlaggetjesdag en gelukkig hadden we voldoende clubleden achter de kraam om tegen iedereen die dat wilde een partijtje te dammen. De nieuwe folders van de KNDB kwamen daarbij goed van pas. Het weer zat niet tegen hoewel de zon zich toch niet echt liet zien en er een stevige zuidwesten wind stond kunnen we terugkijken op een mooie dag met veel contacten van belangstellenden voor ons mooie damspel.  Bij een volgend damevenement gaan we die contacten weer benaderen om te kijken of deze mensen ook tussen de muren van ons clublokaal durven komen.

deze drie mooie dames in historische klederdracht bezochten ook onze kraam alleen ze waren de haring vergeten.

onze kraam aan de tweede binnenhaven met windvang

soms werd er wel heel erg lang nagedacht

sommige opa’s stonden stiekem voor te zeggen maar dat zagen we door de vingers.