Damclub Scheveningen Damclub Scheveningen

Damclub Scheveningen

5e Dammatch Scheveningen – HASU (Haagse Surinamers) op maandagavond 18 juni (03-06-12)

          

Damclub Scheveningen        vs        HASU (Haagse Surinamers)

 

De inmiddels traditionele damontmoeting tussen Damclub Scheveningen en een team van Surinaamse dammers die in de regio Haaglanden wonen en al of niet voor een Haagse damclub uitkomen zal op 18 juni a.s. om 19.30 u plaatsvinden.

De onderlinge stand na de vorige 4 matches is 2 -2.

Deze 5e ontmoeting heeft dus een beetje het karakter van een doorslag gevende partij. Voor de opening van de match hebben wij dit jaar het bekende lid van de 2e Kamer, Harry van Bommel,  bereid gevonden.

Harry van Bommel staat bekend om de gepassioneerde wijze waarop hij zich in en buiten de politiek inzet voor eerlijke kansen voor (ex) Rijksgenoten  die er voor hebben gekozen om een goed bestaan in Nederland op te bouwen.

Als zijn tegenhanger zal fungeren een dame in Scheveningse klederdracht, die samen met Harry van Bommel de openingszetten voor de spelers zal doen.

Alle surinamers die mee willen spelen, club of recreatiedammers,  graag van te voren  opgeven en 18 juni a.s. uiterlijk 19.30 uur, aanwezig te zijn, in het Kalhuis aan de Badhuisstraat  177 in Scheveningen.

 

Hedwig E. Callender

Telnrs: 070-3882883/06-13385138. E-mail: hedwig.callender@casema.nl

Reacties zijn gesloten.